Brukbarhetstester for Velobrush ved FH Technikum i Wien

11/20/23
zusammenarbeit an der juhuu app mit fh technikum wien für velobrush.

Funksjonen til vår Velobrush er helautomatisk sykkelvask. Det klart formulerte målet høres relativt enkelt ut. Det er mange hensyn å ta ved å automatisere vaskeprosessen for å kunne tilby syklistene en best mulig brukeropplevelse. Vi prøver for tiden i en felttest i samarbeid med FH Technikum å finne ut hvordan vi kan forbedre denne opplevelsen enda mer og gjøre Velobrush enklere å bruke for sluttbrukerne.

Rett foran lokalene til FH Technikum Wien i det 20. distriktet i Wien står Velobrush fritt til disposisjon for alle som ønsker å vaske sykkelen sin gratis. Alt du trenger er appen Juhuu. Studentene ved FH Technikum Wien har utviklet denne appen for å kunne kommunisere prosesser på en enkel måte via smarttelefon. Vaskeanvisningene for Velobrush er ideelle til dette. Brukeren blir trinnvis forklart hva som må gjøres for å bruke Velobrushen riktig. Du bruker appen til å skanne QR-koden på Velobrush, som deretter fører deg gjennom anvisningene.

For å få innsikt i et mulig forbedringspotensial i betjening av Velobrush, blir bruken registrert med et videokamera. Videomaterialet og bruken av appen blir deretter evaluert. Kunnskapene vi får på denne måten kan brukes direkte i videreutviklingen av vår Velobrush. Prøveperioden varer til midten av desember.