Velobrush vinner ISPO Award

11/30/22
bike wash station velobrush gewinnt ispo award.

Den helautomatiske sykkelvaskestasjonen fra WINTERSTEIGER imponerer med sin innovasjon.

 

ISPO Awards-seremonien fant sted på ISPO i München 29. november 2022. Over 40 innovative sports- og utendørsprodukter ble vurdert av en internasjonal ekspertjury og kom med i det endelige utvalget til ISPO Awards for tredje kvartal. 16 produkter ble hedret - deriblant det helautomatiske sykkelvaskesystemet fra WINTERSTEIGER AG.

Dr. Regina Henkel, medlem av ISPO Award-juryen og redaktør for ISPO.com, forklarer juryens avgjørelse på følgende måte: "Med dette sykkelvaskesystemet kan du se at det ligger mye erfaring bak produktet. I tillegg til den skånsomme rengjøringen av syklene har WINTERSTEIGER også sørget for at systemet er ressursbesparende og enkelt å betjene."

Innovativt rengjøringskonsept.
 

Velobrush imponerer med sitt innovative konsept med horisontalt roterende børster. En separat rengjøringsenhet sørger for rene dekk og felger.Den lukkede og attraktive designen sikrer rene arbeidsforhold:Det renner ikke ut vann under rengjøringsprosessen. Det integrerte høyytelsesfiltersystemet minimerer vannforbruket.

Med WINTERSTEIGER Velobrush kan alle typer sykler rengjøres skånsomt med lavt trykk og skånsom børsteteknologi! Systemet vasker opptil 25 sykler på én time. Dette sparer tid og forenkler rengjøringsprosessen - både på serviceverkstedet og i den profesjonelle sykkelutleien.

"Målet vårt var å utvikle en maskin som vasker alle vanlige sykkeltyper effektivt, men fremfor alt skånsomt. Derfor arbeider vi ikke med høyt trykk på følsomme områder. Maskinen er like godt egnet for elsykler som for sykler med andre elektroniske komponenter. Lagrene blir heller ikke skadet, noe som reduserer slitasjen betydelig, spesielt i utleiebransjen", sier Patrick Hackl, Product Manager Bike & Services hos WINTERSTEGER AG.