Sykkeltjenester for byer og lokalsamfunn

Sykkeltjenester for byer og lokalsamfunn

Rengjøre og tørke

Mange byer og lokalsamfunn bruker allerede sykkelvaskeanleggene, software og tørkeløsningene fra WINTERSTEIGER – også du kan dra nytte av produktene våre!

Effektive løsninger fra WINTERSTEIGER for byer og lokalsamfunn

Du har allerede erkjent at antallet aktive syklister stadig øker og ønsker derfor å presentere deg selv som en sykkelvennlig kommune? Med sykkeltjenester fra WINTERSTEIGER er dette enkelt og fremfor alt miljøvennlig. Spesielt byer og lokalsamfunn i nærheten av flotte sykkelstier får mange plusspoeng fra aktive syklister ved å sette opp sykkelvaskeanlegg. Du trenger forøvrig ikke eget personell til dette: Modellene kan utstyres med en selvbetjeningsterminal.

Fordelene dine

Løsninger som er skreddersydd til dine behov

som sykkelvaskeanlegg med individuelle vaskeprogrammer og designer

Løsninger av høy kvalitet

for sykkelrengjøring

Miljøvennlige anlegg

for vasking av sykler
6 innbyggere sykler gjennom en by. | © WINTERSTEIGER

WINTERSTEIGER sykkeltjenester for byer og lokalsamfunn

Med produkter fra WINTERSTEIGER kan du posisjonere deg som et attraktivt reisemål for innbyggere, turister og selvfølgelig for ansatte. 

Ved å plassere sykkelvaskeanlegg som Velobrush eller Veloclean Pro tilbyr du syklister et effektivt og samtidig miljøvennlig rengjøringsalternativ for sykler.

I tillegg kan softwareløsningene tilpasses individuelt.

Send en forespørsel nå!

Vårt programutvalg for byer og lokalsamfunn

FAQ om alt som har med sykkeltjenester fra WINTERSTEIGER å gjøre

I vår FAQ om sykkelrengjøring forklarer vi hvordan du vasker individuelle sykkelkomponenter eller hvor de beste stedene er for å rengjøre sykkelen din.

Aktuell informasjon om sykkeltjenester

Visste du at vi jevnlig er tilstede på messer med produktene våre? Du kan finne rapporter om tilstedeværelsen vår på arrangementer og andre relevante nyheter spesifikt for din bransje i vårt nyhetsområde. Abonner også på nyhetsbrevet vårt for å holde deg oppdatert til enhver tid!