Sykkeltjenester for reiselivsbedrifter og hoteller

Sykkeltjenester for reiselivsbedrifter og hoteller

Rengjøring, tørking og forvaltning

Tallrike reiselivsbedrifter og hoteller har allerede innsett det: Med sykkelvaskeanlegg, programvare- og tørkeløsninger fra WINTERSTEIGER utvider du tjenestespekteret ditt, beskytter miljøet og sparer tid!

Praktiske løsninger fra WINTERSTEIGER for reiselivsnæringen og hoteller

Erfarne turistfagfolk og hotelleiere vet hvordan de skal score poeng hos gjestene sine: med praktiske tilleggstjenester. WINTERSTEIGERs sykkeltjenester er spesielt nyttige på destinasjoner der mange syklister kommer forbi:

  • Plasser sykkelvaskeanleggene på steder med mye besøk, som bysentra eller campingplasser og tilby gjestene dine å bruke en miljøvennlig rengjøringsstasjon!
  • Ved hjelp av Easyrent og Easywork blir avviklingen av utleieprosessen effektivisert.
  • Takket være den behovsprøvde plasseringen av tørkeskapet fra WINTERSTEIGER kan kundene dine dra nytte av en attraktiv tilleggstjeneste.

Fordeler med sykkeltjenester for turistfagfolk og hotelleiere

Behovsorientert

Bruk de individuelle konfigurasjonsmulighetene for sykkelvaskesystemene Velobrush og Veloclean Pro samt softwareløsningene Easyrent og Easywork!

Miljøbevisst drift

Veloclean Pro og Velobrush imponerer med det lave vannforbruket. Tørkeapparatene imponerer med det lave energiforbruket.

Effektive systemer

Rengjør syklene raskt og enkelt, registrer kundedata uten problemer, tørk teknisk bekledning på en pålitelig og hygienisk måte: Alt dette er mulig med produktene fra WINTERSTEIGER.

Eksklusivt design

Veloclean Pro tilbyr muligheten til å designe sykkelvaskeanlegget etter individuelle behov.
5 turister med ryggsekker reiser side om side. | © WINTERSTEIGER

Reiselivsbedrifter og hoteller hvor våre sykkeltjenester allerede er i bruk

Følg eksemplet til en rekke reiselivsbedrifter og hoteller – og stol på kvaliteten på sykkeltjenestene fra WINTERSTEIGER!   

Send en forespørsel nå!

Sykkeltjenester for reiselivsbedrifter og hoteller

FAQs om bruk av WINTERSTEIGER sykkeltjenester

Du kan finne nyttige tips og triks for å vaske syklene grundig i vår FAQ om sykkelrengjøring.

Nyheter om alt som har med sykkeltjenester å gjøre

Vi er jevnlig representert på messer med våre sykkeltjenester. I tillegg videreutvikler vi hele tiden sykkelvaskeanleggene, softwareløsningene med mer. Les de viktigste nyhetene om produktene og tjenestene – og hold deg oppdatert!