Høst er tid for sykkelparken

09/28/23
man und frau benutzen velobrush waschanlage.

Nyt den gylne høsten på sykkelen og la deg trollbinde av de fargerike skogene. Hvis sykkelen din er skikkelig skitten etter en actionfylt tur, har vi den perfekte løsningen for deg: Våre sykkelvaskestasjoner Veloclean Pro og Velobrush!  Med våre vaskestasjoner kan du få den kjære sykkelen din skinnende ren igjen i en håndvending. Uansett om det er gjørme, støv eller skitt – sykkelvaskesystemene våre fjerner selv det mest gjenstridige smusset og sørger for at sykkelen din igjen ser ut som ny! 

Spesielt downhillsykler og endurosykler er utsatt for at lagrene ryker under rengjøring med for høyt vanntrykk på grunn av det fjærende bakre opphenget. Dette gjelder selvfølgelig også kranklageret og styrelageret. Derfor satser vi på miljøvennlig lavtrykksteknologi for både Velobrush og Veloclean Pro.
 
Med Velobrush får sykkelen tilført vann ovenfra. Mekaniske børster av myk plast sørger for den skånsomme rengjøringen og garanterer et rent vaskeresultat. Vi bruker kun høytrykksdyser for å rengjøre felgene i det nedre området slik at også det gjenstridige smusset i dekkprofilene forsvinner.
 
Med Veloclean Pro bruker vi varmt vann for å løsne smusset. Dette gjør det mulig å jobbe med lavt trykk – på den måten beskyttes lagre, tilleggsutstyr og til og med el-sykkelbatteriet.

Begge sykkelvaskestasjonene bruker diverse filtre samt oljeutskillere. Dette betyr at det skitne vannet trygt kan føres til avløpsvannet. Forutsetningen for dette er at det benyttes WINTERSTEIGER rengjøringsmiddel, som er testet som skånsom mot miljøet.