Drogen en hygiëne

Ontsmetten, drogen en reinigen.

WINTERSTEIGER biedt innovatieve oplossingen voor het drogen, reduceren van bacteriën en het neutraliseren van geuren van alle soorten werkkleding, tactische kleding en sportartikelen.

Drogen en hygiëne by WINTERSTEIGER

Dry & Protect van WINTERSTEIGER staat voor een innovatieve, hoogwaardige droogtechnologie en binnenluchtzuivering met uitstekende resultaten. Sinds 1953 bieden we wereldwijd betrouwbare en efficiënte oplossingen voor onze klanten in een groot aantal sectoren, waaronder overheidsdiensten, de visserij en de scheepsbouw, het toerisme en de land- en bosbouw.

WINTERSTEIGER: 

Uw partner met een 360° service

Oostenrijkse kwaliteitsstandaard

Betrouwbare partner met jarenlange ervaring in de bouw van metalen kasten en de ontwikkeling en productie van droogsystemen en luchtzuiveringsapparaten

Van ontwikkeling tot klantenservice, alles onder één dak

Innovatie- en marktleider op het gebied van droogsystemen en binnenluchtzuivering

Breed assortiment met optimale droog- en hygiëneoplossingen voor iedere toepassing

Volledige planningscompetentie: van 2D-plattegrondplanning tot 3D-visualisatie en specialistische planning

Drooggarantie: materiaalvriendelijk, ruimtebesparend, snel en flexibel

Betrouwbare luchtzuivering met een innovatieve plasmatechnologie

Het WINTERSTEIGER-assortiment

Van werkkleding, equipment en sportartikelen tot luchtzuivering: WINTERSTEIGER Dry & Protect levert doeltreffende oplossingen voor het drogen, ontsmetten en de geurvermindering van uw uitrusting en een verreikende reductie van bacteriën in binnenruimtes. Met ons uitgebreide productassortiment hebben we voor elke sector iets te bieden.

Zowel open als gesloten systemen, drogen met luchtafvoer of condensatie. Ons assortiment is uitermate geschikt voor het zacht drogen en grondig ontsmetten van kleding, laarzen, maskers, handschoenen of helmen. Omdat optimaal onderhoud van uw equipment voor ons op de eerste plaats komt.

Laarzen- en handschoenendroger

Maskerdroger

Universele droger

Ontsmetting en geurvermindering

De uitgebreide vermindering van bacteriën en geuren in gesloten ruimtes is een bijkomend voordeel in termen van preventieve gezondheidszorg in scholen, kleuterscholen, bedrijven of medische praktijken. Ontdek nu ons innovatieve luchtzuiveringsapparaat!

Voordelen van WINTERSTEIGER Dry & Protect

Drogen, hygiëne, innovatie, technologie: WINTERSTEIGER Dry & Protect is u steeds een stap voor en biedt totaaloplossingen voor uw afzonderlijke behoeften. Onze producten worden gekenmerkt door talrijke voordelen:

Droging

WINTERSTEIGER Dry & Protect garandeert een snelle en energie-efficiënte droging binnen enkele uren. Zo bespaart u tijd en economische middelen.

Hygiëne

Een uitgebreide ontsmetting en geurvermindering zijn waardevolle voordelen op het gebied van werkcomfort en veiligheid.

Efficiëntie

Dry & Protect brengt een hoogwaardige functionaliteit naar een nieuw niveau. Energiezuinig, ruimtebesparend, materiaalvriendelijk.

Flexibiliteit

Een ruimtebesparend ontwerp zorgt voor maximale ruimtelijke flexibiliteit. Dit betekent dat de droogsystemen van WINTERSTEIGER in elke ruimte kunnen worden geïntegreerd en daarnaast op verschillende manieren kunnen worden uitgebreid.

WINTERSTEIGER: de optimale oplossing voor elke sector

WINTERSTEIGER Dry & Protect ondersteunt bedrijven en instellingen uit diverse sectoren bij het drogen van werk- en vrijetijdskleding en equipment, en zorgt met succes voor een uitgebreide binnenluchtzuivering!

Gemeentes

Op een kleuterschool, een bouwwerf of bij landschapsbeheer: Onze droogsystemen zorgen ervoor dat de kleren en laarzen van personeel, studenten en kinderen snel droog zijn en weer klaar voor gebruik.

Lees meer

Toerisme en sport

WINTERSTEIGER Dry & Protect maakt vakantiebestemmingen bijzonder aantrekkelijk voor sportliefhebbers. Zeer efficiënt en tijdbesparend. Zowel de functionele kleding als het schoeisel van de gasten worden zacht gedroogd en onaangename geurtjes worden vakkundig weggenomen.

Lees meer

Overheids- en hulpdiensten

Brandweer, politie, reddingsdiensten en militairen zijn vaak urenlang in dienst. Onze multifunctionele droogsystemen zorgen ervoor dat hun uitrusting optimaal is voorbereid voor gebruik: droog, ontsmet en zonder onaangename geurtjes.

Lees meer

Openbare instellingen

Slimme productoplossingen voor het ontsmetten van de binnenlucht in scholen, universiteiten, kleuterscholen en andere instellingen. De Cubusan van WINTERSTEIGER gebruiken hiervoor de innovatieve Sterex-plasmatechnologie. Uitgebreide infectiebescherming en doeltreffende geurvermindering gegarandeerd.

Lees meer

We beantwoorden al uw vragen over onze droogoplossingen

Wij kijken uit naar uw feedback!
Naar het aanvraagformulier