Hygieniske tørkeløsninger

Desinfisere, tørke og rengjøre.

WINTERSTEIGER har innovative løsninger for tørking, bakteriereduksjon og luktnøytralisering for alle typer arbeidstøy samt sportsutstyr og romluft.

Hygieniske tørkeløsninger fra WINTERSTEIGER

Dry & Protect fra WINTERSTEIGER står for innovativ, høykvalitets tørketeknologi og inneluftdesinfeksjon med førsteklasses resultater. Siden 1953 har vi levert pålitelige og effektive løsninger for våre kunder innenfor et bredt bransjespekter over hele verden – inkludert myndigheter, fiskerier og skipsbygging, reiseliv samt jordbruk og skogbruk.

WINTERSTEIGER: 

Din partner med 360°-service

Kvalitetsstandard fra Østerrike

Pålitelig partner med mange års erfaring innen bygging av garderobeskap samt utvikling og produksjon av tørkesystemer og luftrensere

Innovasjons- og teknologileder innen tørkesystemer og inneluftdesinfeksjon

Bredt utvalg med optimale tørke- og hygieneløsninger for ethvert behov

Full planleggingskompetanse – fra 2D-planlegging via 3D-visualisering til spesialtilpasning

Tørkegaranti: skånsom mot materialer, plassbesparende, rask og fleksibel

Pålitelig luftdesinfeksjon ved hjelp av innovativ plasmateknologi

WINTERSTEIGERs produktutvalg

Enten det dreier seg om arbeidstøy, utstyr, sportsutstyr eller luftrensing: WINTERSTEIGER Dry & Protect leverer effektive løsninger for å tørke, desinfisere og redusere lukt på utstyret, og for vidtrekkende reduksjon av bakterier i områder innendørs. Med vårt omfattende utvalg av produkter vil du finne noe for enhver bransje. Både åpne og lukkede systemer, med avtrekks- eller kondenstørking – utvalget vårt er perfekt for en skånsom tørking og omfattende desinfeksjon av klær, støvler, masker, hansker eller hjelmer. Fordi en optimal bevaring av utstyret ditt er vår høyeste prioritet.

Desinfeksjon og luktreduksjon

Den omfattende bakterie- og luktreduksjonen i lukkede rom er en annen fordel med tanke på å ta vare på helsen – enten det er på skolene, i barnehagene, på bedrifter eller på legesentre. Finn ut mer om våre innovative luftrensere nå!

Fordelene med WINTERSTEIGER Dry & Protect

Tørking, hygiene, innovasjon, teknologi: WINTERSTEIGER Dry & Protect ligger alltid et skritt foran og tilbyr helhetlige løsninger for akkurat dine individuelle behov. Produktene kjennetegnes av en rekke fordeler:

Tørking

WINTERSTEIGER Dry & Protect gjør det mulig med en rask og energieffektiv tørking på noen få timer – slik at du sparer tid og energi.

Hygiene

En omfattende desinfeksjon og luktreduksjon er verdifulle fordeler med tanke på arbeidskomfort og -sikkerhet.

Effektivitet

Dry & Protect tar funksjonalitet til et nytt nivå – energieffektiv, plassbesparende, skånsom mot materialer.

Fleksibilitet

Det plassbesparende designen sikrer maksimal romlig fleksibilitet. Dette betyr at WINTERSTEIGERs tørkesystemer kan integreres i ethvert rom og også utvides på en rekke måter.

WINTERSTEIGER: den optimale løsningen for enhver bransje

WINTERSTEIGER Dry & Protect hjelper bedrifter og institusjoner fra ulike bransjer med alt innen tørking av arbeids- og fritidsklær samt utstyr, og hjelper også med en omfattende inneluftdesinfeksjon – med meget gode resultater!

Bygningsarbeidere som arbeider på gaten. | © WINTERSTEIGER

Kommuner

Enten det gjelder barnehager, byggeplasser eller landbruk: Tørkesystemene våre sørger for at klærne og skoene til ansatte, elever eller barn raskt blir tørre og klare til å brukes igjen.

Les videre
Trehytte i vinterlandskap. | © WINTERSTEIGER

Reiseliv og sport

WINTERSTEIGER Dry & Protect gjør destinasjonene enda mer attraktive for sportsfans. Funksjonelle klær og sko tørkes skånsomt på en svært effektiv og tidsbesparende måte, og ubehagelig lukt hører fortiden til.

Les videre
Politibetjenter nærmer seg en politibil. | © WINTERSTEIGER

Myndigheter og nødetater

Brann- og redningsvesenet, politiet, ambulansetjenesten og militæret er ofte på oppdrag i timevis. Våre multifunksjonelle tørkesystemer sørger for at utstyret er optimalt klargjort for bruk – tørt, desinfisert og uten ubehagelig lukt.

Les videre
cubusan raumluftdesinfektion auf dem tisch in der schule.

Offentlige bygg

Smarte produktløsninger for inneluftdesinfeksjon på skoler, universiteter, barnehager osv. – Cubusan luftrensere fra WINTERSTEIGER bruker den innovative Sterex-plasmateknologien til dette formålet. Omfattende beskyttelse mot infeksjon og garantert effektiv luktreduksjon.

Les videre

Vi svarer på spørsmålene som du måtte ha om våre tørkeløsninger

Vi gleder oss til tilbakemeldingene dine!
Til spørreskjemaet