Våre løsninger for desinfeksjon og luktreduksjon på           treningsenteret

Våre løsninger for desinfeksjon og luktreduksjon på treningsenteret

Verden ut, trening inn: For mange treningsentusiaster er det å klarne hodet i treningsstudioet det viktigste med treningsøkten. Hvis helse og sikkerhet kan samspille – desto bedre!

Desinfeksjon og luktreduksjon – den smarte WINTERSTEIGER-kombinasjonen for treningssentre

Med Cubusan luftrenser kan en kombinasjon av en avslappet og trygg treningsatmosfære enkelt implementeres for dine kunder og de ansatte.

Ved hjelp av den integrerte Med Sterex-plasmateknologien eliminerer apparatet 99,9 % av alle virus og bakterier i luften, slik at de ikke kan spres videre i form av aerosoler. Dette reduserer all risiko for infeksjon til et minimum og ubehagelig lukt kan effektivt elimineres. Cubusan luftrenser er derfor det perfekte supplementet til andre hygienekonsepter på treningssentre eller idrettsanlegg, og gjør det mulig å trene trygt i behagelig frisk luft.

Fordelene

Desinfeksjon:

Ved hjelp av den moderne Sterex-plasmateknologien blir 99,9 % av alle virus og bakterier umiddelbart eliminert. Det vil si de blir drept før de kan spre seg videre i rommet. Inneluften desinfiseres på en pålitelig måte, og smittefaren reduseres til et minimum.

Luktreduksjon:

Med elimineringen av bakteriene i rommet reduseres i tillegg ubehagelige lukter. Resultatet er et behagelig inneklima.

Forbedret inneluftkvalitet:

Tren på treningssenteret og nyt likevel frisk luft – takket være Cubusan luftrenser er dette ønsket enkelt å oppfylle. Fordi det innovative utstyret ikke bare desinfiserer inneluften, det forbedrer også luftkvaliteten.

Maksimal fleksibilitet:

Tidsuret som integrert i luftrenseren kan programmeres individuelt. Dette gjør at bruken kan skreddersys optimalt til dine krav – for eksempel igangkjøring kun på åpningstidspunktet.

Kundetilfredshet:

Frisk luft, optimal beskyttelse mot infeksjon og en behagelig treningsatmosfære – Cubusan luftrenser står helt til tjeneste for kundene dine.

Vår Cubusan luftrenser i bruk

Desinfeksjon, forbedring av innendørs luftkvalitet, beskyttelse mot infeksjon: Den innovative Cubusan luftrenseren er det perfekte supplementet for ethvert treningssenter. Takket være den kompakte utformingen kan utstyret integreres i ethvert rom og virker på flere måter: Ved å bruke den nyeste teknologien støttes både velvære og helsen optimalt under treningen.

Spør etter produkter nå

Våre produkter for inneluftdesinfeksjon

Dette sier kundene våre

Vi lar gjerne kundene våre snakke om WINTERSTEIGERs kvalitet...

cubusan bei hamburg european open.
"I tillegg til det allerede svært omfattende hygienekonseptet, sørger Cubusan luftrenser for et omfattende desinfisert og trygt miljø. Dermed kan vi arrangere en av de best beskyttede tennisturneringene i verden. Fordi: Helsen til spillerne, de besøkende og de ansatte er alltid vår høyeste prioritet. Med vår turnering ønsker vi å være et forbilde for andre tennisturneringer og sportsbegivenheter generelt.“
Sandra Reichel
Turneringsdirektør for Hamburg European Open