Produktløsningene våre for desinfeksjon av inneluft i           offentlige           bygg

Produktløsningene våre for desinfeksjon av inneluft i offentlige bygg

Smarte produktløsninger for luftrensing i skoler, universiteter, barnehager m.m.

Inneluftsdesinfeksjon i offentlige bygg

Cubusan luftrenser bruker den innovative Sterex-plasmateknologien for å eliminere 99,9 % av virus og bakterier umiddelbart – uten luftsirkulasjon, filtersystemer eller vedlikehold. Utstyret gir dermed både omfattende beskyttelse mot infeksjon og effektiv luktreduksjon: det perfekte tillegget til smarte hygienekonsepter i barnehager, skoler, universiteter og andre offentlige bygg.

Det foregår spesielt mye sosial omgang i klasserom, forelesningssaler og på møteplasser. Fordelen med WINTERSTEIGER produktløsninger: Takket være den tiltalende og kompakte designen kan Cubusan luftrenser enkelt integreres i ethvert rom. Her vil den sørge for omfattende desinfeksjon og luktreduksjon – den fleksible løsningen for pålitelig hygiene.

Fordelene

Desinfeksjon:

Cubusan luftrenser fungerer med innovativ Sterex-plasmateknologi og eliminerer 99,9 % av bakterier og virus direkte fra luften. Resultatet er optimal beskyttelse mot infeksjon og effektiv luktreduksjon – en perfekt tjeneste for offentlige bygg.

Luktreduksjon:

Nøytraliseringen av bakteriene i luften reduserer ubehagelige lukter i rommet før de kan spre seg. Dette garanterer et godt inneklima under læring og arbeid.

Forbedring av luftkvaliteten innendørs:

Den omfattende luftrensingen gjør at kvaliteten på luften i rommet blir betydelig bedre.

Maksimal fleksibilitet:

Med det valgfrie WiFi-tidsuret kan Cubusan luftrenser stilles inn i henhold til personlige behov. Enten på faste åpningstider, ved undervisningsstart eller med faste intervaller – fleksibiliteten har ingen grenser.

Minimerer risiko for infeksjon:

Den økte bakteriemengden innendørs øker risikoen for smitte og med det utviklingen av lange smittekjeder. Bruk av Cubusan luftrenser minimerer risikoen for infeksjon og bryter smittekjedene – en klar fordel for helsen til både elever og lærere. I tillegg gis det pålitelig sikkerhet og beskyttelse i offentlige bygg som er implementert på en smart måte: støysvak, plassbesparende, energieffektiv.
 Smilende, rødhåret kvinne sitter ved et bord foran en hvit Cubusan. | © WINTERSTEIGER

Cubusan luftrenser i bruk

Cubusan luftrenseren er det perfekte supplementet for velfunderte hygienekonsepter i offentlige bygg. Enheten fikk et bevisst kompakt design, og kan derfor enkelt integreres i ethvert rom – selv i korridorer. Den fungerer støysvakt og eliminerer 99,9 % av virus og bakterier direkte fra luften på en pålitelig måte. Også ubehagelige lukter reduseres umiddelbart med Cubusan luftrenser – den perfekte kombinasjonen av hygienisk effekt og oppfriskning av luft!

Spør etter produkter nå

Dette sier kundene våre

Vi lar gjerne kundene våre snakke om WINTERSTEIGERs kvalitet...

cubusan fuer esszimmer loewenzahn in ried im innkreis.
“Barna og ungdommene trodde først at det nå var gratis WiFi på spiserommet. Da vi forklarte dem at kuben reduserer risikoen for smitte i pausene, reagerte de ekstremt positivt og entusiastisk. Luftrenseren ble også svært godt mottatt av hele staben. At den er så stillegående og enkel å bruke gjorde inntrykk. I tillegg er inneluften betydelig friskere, og etter kort tid merkes det ikke lenger noen matlukt. Jeg anbefaler uten tvil Cubusan videre!”
Matthias Schlüsselbauer
Leder av Löwenzahn-klubben for barn og unge i Ried im Innkreis