Smarte produktløsninger for omfattende inneluftdesinfeksjon i           laboratorier og legekontorer

Smarte produktløsninger for omfattende inneluftdesinfeksjon i laboratorier og legekontorer

Vår Cubusan luftrenser bruker den innovative Sterex-plasmateknologien og eliminerer 99,9 % av alle bakterier og virus direkte fra luften – en optimal tjeneste for laboratorier, legekontorer og andre helseinstitusjoner.

Optimale hygieniske betingelser

I motsetning til vanlige luftfiltre, må ikke inneluften sirkuleres først: Bakteriene sprer seg ikke engang i rommet, men elimineres umiddelbart og smittefaren reduseres til et minimum.

Enten det gjelder venterommet, resepsjonen, korridorene eller laboratoriet – Cubusan luftrenseren kan enkelt integreres i ethvert rom på grunn av den kompakte designen og støysvake driften. Ved behov er også smittebeskyttelse tilgjengelig hele døgnet. Avhengig av behovet kan oppstarten styres individuelt ved hjelp av et eksternt tidsur – effektivt og smart!

Fordelene

Desinfeksjon:

Takket være den innovative Sterex-plasmateknologien, eliminerer luftrenseren Cubusan 99,9 % av alle bakterier og virus direkte fra luften. Bakteriene blir drept umiddelbart og all inneluft blir fullstendig desinfisert.

Luktreduksjon:

Siden luftrenseren Cubusan også nøytraliserer bakterier, reduseres ubehagelig lukt samtidig til et minimum – et klart pluss med tanke på inneklima.

Minimerer risiko for infeksjon:

Med elimineringen av skadelige bakterier reduseres risikoen for infeksjon drastisk, noe som gir et betydelig bidrag til å bevare pasientenes helse.

Forbedring av luftkvaliteten innendørs:

Luftrensing forbedrer generelt kvaliteten på inneluften.

Maksimal fleksibilitet:

Ved hjelp av et valgfritt eksternt WiFi-tidsur kan luftrenseren Cubusan startes opp når du måtte ønske. Enten det er døgnet rundt eller innenfor et bestemt tidsvindu – dine behov avgjør bruken av utstyret.

Trygghetsfølelse for ansatte og pasienter:

På grunn av den betydelige reduksjonen i smitterisikoen, føler både de ansatte og pasientene seg trygge og komfortable i omgivelsene. Man behøver ikke lenger unngå legekontorer på grunn av frykt for infeksjoner.
Cubusan luftrenser i legekontorer. | © WINTERSTEIGER

Cubusan luftrenser i bruk

På grunn av den effektive infeksjonsbeskyttelsen, er Cubusan luftrenser den perfekte hygieneløsningen for ethvert legekontor. Med den kompakte og stilige designen kan den enkelt integreres i ethvert rom, og takket være den støysvake driften blir verken ansatte eller pasienter forstyrret av støyen – inneluftdesinfeksjon på neste nivå!

Spør etter produkter nå

Dette sier kundene våre

Vi lar gjerne kundene våre snakke om WINTERSTEIGERs kvalitet...

cubusan luftreiniger bei praxis dr. andreas werle.
“Pasientene mine er svært interessert i luftrenseren Cubusan som jeg har på legekontoret mitt og spør meg hvorfor jeg som lege valgte den. Mange ganger forklarer jeg dem til og med nøyaktig hvordan apparatet virker. Kollegene mine er også meget positive til Cubusan-luftrenseren. De er takknemlige for at de kan jobbe i et så rent miljø, og at de får en ekstra beskyttelse mot infeksjoner med utstyret."
Dr. Andreas Werle