Våre produktløsninger for produksjonsbedrifter og           næringsmiddelindustrien

Våre produktløsninger for produksjonsbedrifter og næringsmiddelindustrien

Hygienisk tørking i superklassen med WINTERSTEIGER Dry & Protect

Innovativt, effektivt, smart: Våre tørkesystemer garanterer rask tørking og helhetlig desinfeksjon – den perfekte støtten for bedrifter innen produksjon, næringsmidler og logistikk.

Hygieniske tørkeløsninger for produksjonsbedrifter og næringsmiddelindustrien

Enten det gjelder rask tørking av arbeidssko, grundig desinfeksjon eller oppvarming av utstyr og klær: WINTERSTEIGER har moderne produktløsninger klare, som enkelt kan tilpasses dine behov.

Hvordan virker det? Meget enkelt: Våre innovative tørkesystemer er spesielt energieffektive og skånsomme mot materialer og er ekstremt fleksible i bruk. De fremmer god arbeidsflyt og sikrer både hygienisk rene arbeidsforhold og effektiv tørking til enhver tid. Få mer informasjon om dette her!

Fordelene

Lengre levetid: 

Den høye kvaliteten på klær og utstyr opprettholdes takket være den materialskånsomme tørkeprosessen.

Desinfeksjon: 

Den avanserte Sterex-plasmateknologien garanterer omfattende bakteriereduksjon – uten bruk av skadelige stoffer.

Luktreduksjon: 

Den effektive bakteriereduksjonen nøytraliserer også ubehagelig lukt. Dette garanterer at arbeidsutstyret er behagelig å ha på seg dag etter dag.

Mindre energiforbruk:

Strømforbruket reduseres til et minimum ved hjelp av kondens- eller viftetørking – skånsom for miljøet og budsjettet.

Plassbesparende oppbevaring: 

Tørkesystemene våre finnes i forskjellige størrelser og varianter, og passer derfor enkelt inn i ethvert rom.

Tidsbesparende: 

Takket være den moderne teknologien tar tørkeprosessen bare noen få timer.

Allsidig bruk: 

Produktløsningene våre egner seg for tørking av jakker og bukser, men også for åndedrettsvern, støvler, hjelmer og hansker.

Enkel, intuitiv betjening: 

Takket være den integrerte, selvforklarende styreenheten med fargedisplay er bruken av våre tørkesystemer ukomplisert og enkel.

Fleksibelt system: 

Alle produktene kan utvides hver for seg og kan dermed suppleres etter behov.

Fordelene for din bransje

Fordelene med den moderne WINTERSTEIGER Dry & Protect-produktene er mange. Men hva betyr det konkret for næringsmiddelindustrien, fryselagerlogistikk og produksjonsbedrifter? Vi har oppsummert de viktigste fordelene etter bransje.

Næringsmiddelindustrien: 

De åpne tørkesystemene fra WINTERSTEIGER oppfyller samtlige hygieneretningslinjer og garanterer rask tørking og omfattende desinfeksjon av arbeidstøy. Dette sikrer maksimal komfort under bruk og et hygienisk rent arbeidsmiljø. Det finnes tørkepaneler og -skap laget av rustfritt stål spesielt for næringsmiddelindustrien.

Fryselagerlogistikk: 

Varme og tørre klær under arbeid i det lave temperaturområdet – en velsignelse for dine ansatte! De lukkede tørkesystemene fra WINTERSTEIGER er perfekt egnet for utfordringene med fryselagerlogistikk og støtter bærekraftig og effektive smidige arbeidsprosesser samt en høy grad av medarbeidertilfredshet.

Produksjonsbedrifter: 

Det mangfoldige WINTERSTEIGER-produktutvalget tilbyr en rekke – også plassbesparende – løsninger for å tørke og desinfisere vernetøy og utstyr så raskt som mulig. Dette betyr at hjelmer, hansker og lignende er klare til bruk igjen på et blunk. I tillegg optimaliseres komforten under bruk av en effektiv luktreduksjon, og de nødvendige verneeffektene under arbeidsprosessene opprettholdes til enhver tid.

Dette sier kundene våre

Vi lar gjerne kundene våre snakke om WINTERSTEIGERs kvalitet...

På grunn av luftsirkulasjonen i WINTERSTEIGER Tantum Boot 10 Power tørker sko og støvler mye raskere. Man ser også tydelig at inneluften er blitt mer behagelig, og at luktplagene er blitt mindre.
Petra Pichler, Efko

Vanlige spørsmål om bruk av WINTERSTEIGER Dry & Protect i produksjonsbedrifter og i næringsmiddelindustrien