Sterex-teknologi overrasker byen Bad Schwalbach

07/21/22
primus set 4 helmet premium bei bad schwalbach.

Byen Bad Schwalbach i Main-Taunus-distriktet i Sør-Hessen har egne skogområder som forvaltes av byens ansatte. På grunn av det væravhengige og fysisk krevende skogsarbeidet, vhadde de ansatte et ønske om å kunne tørke arbeidstøyet etter jobb. Byens administrasjon fant det de lette etter hos WINTERSTEIGER og bestemte seg for å kjøpe Drytech-produktet Primus Set 4 Helmet Premium Sterex.

 

Skogsarbeidernes erfaringer med tørkeskapet er svært gode. Takket være den fritt programmerbare styringen, inkludert en 24/7-timerfunksjon, kan ikke bare tørkeprosessen tilpasses den respektive fuktigheten i klærne, men det er også mulig å varme opp klærne før skogsarbeiderne starter arbeidet ved å starte tørkeskapet automatisk. Dette er spesielt en fordel i vintermånedene!

 

«Det vi ikke forventet i det hele tatt, er det integrerte desinfeksjonsalternativet Sterex», sier Disabato, skogsarbeider i byen Schwalbach. «Dette vidunderet utfører en skikkelig desinfeksjon av virus, bakterier og diverse soppsporer med en tørketid på ca. 3 timer – lukten blir ikke bare fullstendig fjernet fra klærne, men også fra skoene, hanskene og hjelmene. Denne teknologie ble sertifisert av et anerkjent tysk hygieneinstitutt. Vi er svært fornøyd med denne innovative desinfeksjonsmuligheten for klærne våre.»