WKW Group overbevist av Econ Tørkeskap

02/15/23
WKW Group kauft Econ Universal.

Den internasjonalt aktive bilunderleverandøren WKW Group har datterselskaper over hele verden med ca. 3 800 ansatte. WKW Group spesialiserer seg på produksjon av aluminiumsdeler som aluminiumsplater, takrekkverk og mange andre viktige aluminiumskomponenter for nesten alle bilprodusenter.

 

"Vi var på utkikk etter et effektivt tørkesystem for støperibekledningene våre. Disse skiftes etter støping, våte fra sveising, før kollegene går på pause. I tillegg til jakker og bukser inkluderer arbeidsklærne våre også hansker og hjelmer som må tørkes. Det er ekstremt viktig for oss å få kroppslukten ut av klærne under tørkeprosessen. Selv om arbeidsklærne skiftes og vaskes regelmessig, er de ikke lenger friske etter den første støpingen", sier Achim Petry, Casthouse Manager i WKW Group fra Wuppertal-avdelingen.

 

"Vi har brukt Econ Universal Sterex-kondensasjonstørkeren siden midten av 2021 og er absolutt fornøyde. Kondensasjonsteknologien trekker mye fuktighet ut av arbeidstøyet i form av et kondensat. Den ekstra luktfjerningen basert på den innovative Sterex-prosessen begeistrer oss fortsatt", sier Achim Petry.