Utmerkelser og sertifikater for WINTERSTEIGER Dry & Protect

Teknologiene og produktene fra WINTERSTEIGER Dry & Protect samsvarer med moderne standarder og er basert på kreative ideer og deres innovative implementering. Her står kvalitet klart i fokus. Og denne tilnærmingen har lønnet seg – noe den utmerkede teknologien i produktutvalget vårt beviser.

Utmerkelser for Sterex-plasmateknologi

Den innovative Sterex-teknologien er en del av våre Dry & Protect-produkter – og overbeviser på mange bruksområder, fordi dens effektivitet nå til og med har mottatt pris: Kompetansesenteret for teknisk hygiene og anvendt mikrobiologi Dr. Schmelz GmbH i Malsfeld, Tyskland, har bekreftet plasmateknologiens desinfiserende effektivitet.

Sterex-plasmateknologi i bruk

Sterex-teknologien er tilgjengelig for alle WINTERSTEIGER Dry & Protect-produkter. Som en valgfri integrasjon i samtlige tørkesystemer, garanterer den svært effektive plasmateknologien førsteklasses hygienisk tørking og omfattende luktreduksjon – og gir ytterligere komfort og grundig desinfeksjon ved hver tørking.

Luftrenser Cubusan i svart og hvitt. | © WINTERSTEIGER

Sterex-plasmateknologi i Cubusan luftrenser

Også i Cubusan-luftrenseren er Sterex-plasmateknologien integrert. Det smarte apparatet eliminerer 99,9 % av virus og bakterier direkte fra luften. Den innovative teknologien reduserer også ubehagelige lukter til et minimum – smart, helsefremmende, trygt.

Til produktet