Praktiske produktløsninger for desinfeksjon og reduksjon av           lukt           i bedrifter

Praktiske produktløsninger for desinfeksjon og reduksjon av lukt i bedrifter

Den smarte løsningen for et hygienisk rent miljø på kontoret, møterommet, resepsjonen o.l.

Revolusjonerende inneluftdesinfeksjon for bedrifter

Minimering av sykefravær, forbedring av inneluftkvaliteten, hygienisk arbeidsmiljø: Med innovativ teknologi bidrar Cubusan luftrenser til å oppfylle disse kravene og gjøre hverdagen både behageligere og tryggere.

Basert på den innovative Sterex-plasmateknologien virker inneluftdesinfeksjonen umiddelbart, og virus og bakterier blir drept før de kan spre seg videre. På denne måten brytes de interne smittekjedene umiddelbart og avdelingsinterne infeksjoner reduseres til et minimum. Med den kompakte designen og støysvake driften kan Cubusan luftrenser også integreres i ethvert rom – det perfekte supplementet til hygienekonseptet for driften!

Fordelene

Desinfeksjon:

Sterex-plasmateknologi som er integrert i Cubusan-luftrenseren, eliminerer 99,9 % av virus og bakterier direkte fra luften. På denne måten drepes de skadelige bakteriene før de kan spre seg videre i rommet.

Luktreduksjon:

Siden bruk av Cubusan luftrenser også eliminerer bakterier, er de ubehagelige luktene en saga blott – for et behagelig inneklima på alle måter.

Energieffektivet:

På grunn av det lave energiforbruket på 5 – 8 watt kontinuerlig strøm, er Cubusan luftrenser mange ganger mer effektiv enn konvensjonelle luftfiltersystemer. Den betydelig bedre inneluftkvaliteten gir også strøm- og energibesparelser, fordi luftetidene helt klart kan reduseres.

Forebygging av sykdommer:

Den omfattende inneluftdesinfeksjonen avbryter raskt smittekjeder innendørs. Dette betyr: færre interne smitteoverføringer.

Forbedring av luftkvaliteten innendørs:

Desinfisering og rengjøring av luften fører til en merkbart bedre inneluftkvalitet – et absolutt pluss når det gjelder å fremme konsentrasjon!

Maksimal fleksibilitet:

Med den kompakte og stilige designen kan Cubusan luftrenser enkelt integreres i ethvert rom – enten det er i taket, på bordet eller på veggen.

Optimalisering av arbeidsmiljøet:

Forbedret inneluftkvalitet og optimal beskyttelse mot smitte har en positiv effekt på medarbeidertilfredsheten – en klar fordel med tanke på ansattes lojalitet.
 Smilende, rødhåret kvinne sitter ved et bord foran en hvit Cubusan. | © WINTERSTEIGER

Cubusan luftrenser i bruk

Med den elegante, kompakte designen og avanserte teknologien kan Cubusan luftrenser enkelt integreres i ethvert forretningslokale. Bruken virker positivt inn på trygghetsfølelsen på arbeidsplassen, som igjen fører til et bedre arbeidsmiljø.

Kort oppsummert: Cubusan luftrenser innebærer en reell fordel for bedriftseiere, ansatte og deres helse.

Spør etter produkter nå

Dette sier kundene våre

Vi lar gjerne kundene våre snakke om WINTERSTEIGERs kvalitet...

cubusan bei tourismusverband innviertel.
"For oss sier det seg selv at vi må beskytte våre gjester og ansatte på best mulig måte mot infeksjoner av alle slag. Investeringskostnadene for Cubusan luftrenser var lavere sammenlignet med andre løsninger, og når det gjelder størrelse og støynivå er Cubusan mye mer stillegående enn konvensjonelle luftfiltersystemer. Det var også viktig for oss å integrere et produkt fra vær egen region i virksomheten.”
Gerald Hartl
Daglig leder for reiselivsforeningen s’Innviertel