Våre produktløsninger for kommunene

Våre produktløsninger for kommunene

Bruk rask og energieffektiv tørking – med WINTERSTEIGER Dry & Protect.

Enten det gjelder våte klær, gjennomvåte sko eller fuktig utstyr: Når det handler om hygienisk tørking, er produktutvalget vårt uten sidestykke. Kommunene kan dra helhetlig nytte av det mangesidige tilbudet.

Hygieniske tørkeløsninger for kommuner

Våre innovative tørkesystemer kan brukes på en rekke måter i kommunene. Enten det er på skoler og barnehager, på byggeplasser, blant landskapgartnere eller innenfor septikkservice, avfallshåndtering og kloakkrenseanlegg – WINTERSTEIGER Dry & Protect tilbyr praktisk støtte for hygienisk tørking.

Hvilke fordeler har nærområdet ditt fra dette? Vi har oppsummert alle relevante fordeler.

Fordelene

Lang levetid 

for klær og utstyr på grunn av materialskånsom tørking

Desinfeksjon og bakteriereduksjon

takket være moderne Sterex-plasmateknologi

Luktreduksjon 

på grunn av effektiv reduksjon av bakterier

Maksimal energieffektivitet

via kondens- eller viftetørking

Fleksibilitet og plassbesparende oppbevaring 

gjennom tørkesystemer i ulike størrelser og varianter

Tidsbesparelse 

takket være raske tørkeprosesser

Allsidig bruk 

takket være en rekke tørkefunksjoner, for eksempel for tørking av jakker og bukser, men også for åndedrettsvern, støvler, hjelmer og hansker

Enkel betjening 

takket være den selvforklarende styringsenheten inkludert fargedisplay

Tilpasningsmulighet 

ved individuelle, utvidbare tørkesystemer

Fordelene for din bransje

Fordelene med WINTERSTEIGER Dry & Protect-produktene er like tallrike som bransjene der løsningene brukes. Hva betyr det konkret for kommuner, byggeplasser og lignende? Vi har oppsummert alle fordelene for deg.

Skoler og barnehager:

Den raske og energieffektive tørkingen er spesielt fordelaktig for utdanningsinstitusjoner som barnehager og skoler. Fordi: Sko og barneklær er helt tørre allerede i løpet av noen få timer. Helsen til de minste tas perfekt vare på takket være omfattende desinfeksjon. Som et resultat er klærne uovertruffent mer behagelig å bruke.

Byggeplasser:

Tørt og hygienisk rent vernetøy er avgjørende, spesielt for de ansatte på byggeplassen. Utstyret skal tross alt tåle vind og vær i timevis, for eksempel ved veibygging og -vedlikehold. WINTERSTEIGER tilbyr innovative løsninger for å gjøre arbeidet i hverdagen så praktisk og effektivt som mulig. For med tørkesystemene i vår Dry & Protect-linje er arbeidsklærne tørre igjen etter bare noen få timer og også grundig desinfisert. Dette forenkler arbeidsprosessene på en enkel måte og forbedrer komforten og medarbeidertilfredsheten betraktelig.

Område septikkservice, avfallsbehandling, kloakkrenseanlegg:

Både den grundige tørkeytelsen og den pålitelige hygieneeffekten til Dry & Protect-produktene gir praktisk støtte innenfor oppgaverammene i en kommune. Derunder: Septikk- og avfallsbehandlingsarbeid eller aktiviteter innenfor et kloakkrenseanlegg. Ved hjelp av innovativ teknologi sikres en rask og energieffektiv tørking, og en bakteriereduksjon på en pålitelig måte gir også verdifull støtte. Arbeidstøy og utstyr tørkes etter en lang dag og ubehagelig lukt reduseres bærekraftig til et minimum – for en hygienisk komfortabel arbeidshverdag.

Dette sier kundene våre

Vi lar gjerne kundene våre snakke om WINTERSTEIGERs kvalitet...

ASFINAG setzt auf WINTERSTEIGER Trockner.
Under vintermånedene jobber staben min nærmest døgnet rundt og i utfordrende værforhold i denne tiden. Da er det behov for å varme seg og lade batteriene i pausene. Da sørger tørkepanelet WINTERSTEIGER Tantum Boot 15 Sterex for tørre og varme sko. Desinfeksjonsapparatet nøytraliserer også ubehagelig lukt i skoene.
Markus Bratschko, ASFINAG Autobahnmeisterei Unterwald

Vanlige spørsmål om bruk av WINTERSTEIGER Dry & Protect i kommuner