Våre produktløsninger for reiseliv og sport

Våre produktløsninger for reiseliv og sport

Tørking gjort enkelt – for trenings- og fritidstøy!

WINTERSTEIGER Dry & Protect-produktene tørker vått tøy raskt, skånsomt og effektivt. Et reelt pluss for trening og reiseliv – fordi svett tøy også er et viktig tema i fritidssektoren.

Hygieniske tørkeløsninger for reiselivet

“Ferske” impulser for sport og reiseliv: De som ønsker å tilby sine gjester en spesiell service satser på innovative tørkesystemer fra WINTERSTEIGER. For etter man har stått på ski, syklet eller tatt en fottur kan vått sportstøy gjøres klart til neste tur på en rask og skånsom måte. Hvordan? Med høykvalitetsproduktene fra vår Dry & Protect-serie. Se alle fordelene!

Fordelene

Skånsom tørking:

Tøyets levetid blir vesentlig forlenget.

Effektiv desinfeksjon: 

Den innovative Sterex-plasmateknologien reduserer vesentlig bakterier.

Merkbar luktreduksjon: 

Via desinfeksjonen reduseres også ubehagelig lukt til et minimum.

Maksimal energieffektivitet: 

Kondens- og viftetørking er spesielt ressursbesparende.

Størst mulig fleksibilitet:

Ulike størrelser og modeller muliggjør plassbesparende oppbevaring.

Reell tidsbesparelse: 

En spesielt rask tørking gir korte ventetider.

Allsidige bruksområder: 

Foruten tøyet kan også sko, hansker og hjelmer tørkes og desinfiseres.

Intuitiv betjening: 

Styringsenheten med fargedisplay er oversiktlig og enkel å bruke.

Store muligheter for personlig tilpasning: 

De individuelle utvidelsesmulighetene sikrer et tørkesystem etter dine ønsker.

Fordelene for din bransje

Profesjonelle tørkesystemer blir stadig mer populære, spesielt i sports- og reiselivsbransjene Hvorfor det er slik? I det følgende har vi oppsummert alle fordelene du får med WINTERSTEIGER Dry & Protect.

Sport:

Der det drives sport, blir det også svettet. Konsekvens: vått tøy, som ofte lukter ubehagelig. Den enkle løsningen: innovative tørkesystemer fra WINTERSTEIGER. Fordi våre Dry & Protect-produkter sørger for at sportstøyet raskt blir tørt og friskt igjen. Slik kan bedriftene gi sine ansatte et praktisk ekstratilbud. En sporty start på dagen eller en kort løpetur i lunsjpausen? Med et tørkeskap fra WINTERSTEIGER vil dine ansatte ha stor glede av å ha tørt treningstøy igjen på slutten av arbeidsdagen!

Reiseliv:

Flere og flere gjester ønsker ikke bare å slappe av i ferien, men ønsker også å være aktive og sykle, stå på ski eller gå turer. Men det betyr også: svette løpeklær, våte skihansker, fuktige tursko. Alle som kan tilby tørkeskap på hotellet eller i leilighetene har en klar fordel fremfor konkurrentene. Fordi profesjonelle tørkesystemer gir en reell merverdi når det gjelder turistovernatting – noe som forventes av flere og flere gjester!

Fritid:

Mange private brukere er også overbevist om fordelene med WINTERSTEIGER-produktene. Og det med god grunn. Tross alt er det også praktisk å kunne tørke treningstøyet på en enkel måte hjemme. Den optimale løsningen for dette: Talentum-produktene våre. De er spesielt plassbesparende og muliggjør dermed også en profesjonell, effektiv tørkeløsning på høyeste nivå i privat sektor.

Ytterligere WINTERSTEIGER-fordeler for hjemmet ditt

  • For at det nye tørkesystemet ditt ikke bare skal være praktisk, men også visuelt imponerende, kan frontene på de valgte produktene tilpasses individuelt. Da settes det ingen grenser for kreativitet. Og: Velger du en personlig løsning fra egen snekker, leverer vi selvfølgelig også vårt monteringssett.
  • De store speilene våre, som er tilgjengelig som tilleggsutstyr for Talentum Uni 10, sørger for dette lille ekstra. Slik blir tørkesystemet ditt et ekte blikkfang.
  • WINTERSTEIGER Talentum-produktene fungerer utelukkende med viftetørking. Dette gjør dem eksepsjonelt energieffektive, og de leverer topp ytelse allerede fra 45 watt.