Våre produktløsninger for fiskerier og oppdrett

Våre produktløsninger for fiskerier og oppdrett

Tørk vått arbeidstøy raskt og energieffektivt med WINTERSTEIGER Dry & Protect

Våre tørkesystemer sørger for omfattende tørking og pålitelig desinfeksjon etter travle dager om bord – slik at hver dag blir tørr og behagelig.

Hygieniske tørkeløsninger for fiskerier og oppdrett

De daglige utfordringene: gjennomvått vernetøy, sterkt skiftende værforhold om bord og svettende arbeid. Vår løsning: de innovative tørkesystemene i vår Dry & Protect-linje. De sørger nemlig for at klær, sko, hansker osv. er tørre og desinfisert innen svært kort tid – klare til neste vakt.

Hvilke fordeler de avanserte produktløsningene våre har i vente for deg og hvilke tjenester du også vil nyte godt av hos WINTERSTEIGER – vi har detaljene.

Fordelene

Lengre levetid 

for klær og utstyr på grunn av materialskånsom tørking

Desinfeksjon

ved hjelp av avansert Sterex-plasmateknologi

Luktreduksjon gjennom en reduksjon av bakterier 

for at alt føles behagelig å ha på seg dag etter dag

Lavt energiforbruk 

takket være kondens- eller viftetørking med høy funksjonalitet

Plassbesparende oppbevaring 

med tørkesystemer i ulike størrelser og varianter

Tidsbesparelse 

via en effektiv og rask tørkeprosess på noen få timer

Allsidig bruk 

på grunn av en rekke tørkefunksjoner, for eksempel for tørking av jakker og bukser, men også for åndedrettsvern, støvler, hjelmer og hansker

Enkel intuitiv betjening

takket være den integrerte, selvforklarende styringsenheten med fargedisplay

Maksimal fleksibilitet 

gjennom individuelt utvidbare tørkesystemer

Fordelene for din bransje

Er du overbevist av fordelene med de innovative WINTERSTEIGER Dry & Protect-produktene? Det gleder oss! Men hva med de spesielle fordelene for akkurat din bransje? Vi har oppsummert de viktigste fordelene for fiskerier og skipsverft.

Fiskerier:

Etter en lang dag om bord med svært varierende værforhold og gjennomvått vernetøy, tilbyr våre produktløsninger optimal støtte: Takket være effektiv tørketeknologi blir tøyet og skoene tørre igjen etter kort tid og klare til bruk på det neste skiftet. I tillegg har tørkesystemene en omfattende desinfiserende effekt, som reduserer ubehagelig lukt på en pålitelig måte. Som en ekstra fordel varmes vernetøyet opp ved hjelp av kondenstørking – perfekt for utendørsarbeid. Det fordelaktige resultatet ved å bruke WINTERSTEIGER Dry & Protect: Sikkerheten, helsen og komforten for de ansatte økes effektivt.

Skipsverft:

WINTERSTEIGER Dry & Protect tilbyr effektiv støtte for komfortable og trygge forhold om bord. Dette betyr at du allerede i byggefasen kan garantere at kundenes krav blir optimalt implementert. Fordi: Vårt produktutvalg sikrer energieffektive tørkeløsninger med en materialskånsom desinfeksjonsfunksjon. Takket være den meget høye kvaliteten under produksjonen er også tørkesystemenes levetid garantert. Og spesielt praktisk for arbeid som utføres på havet: Pulverlakkeringen av høy kvalitet sikrer maksimal beskyttelse mot korrosjon. Selv med daglig kontakt med saltvann og sterkt skiftende værforhold er det ingen grunn til å frykte rust eller svikt. Perfekte forutsetninger og mange fordeler som dine kunder også vil sette pris på.

Vanlige spørsmål om bruk av WINTERSTEIGER Dry & Protect i fiskerier og på skipsverft